WindFever wil de passie voor het moderne sportief  zeilen naar een breder publiek brengen.

We richten ons  op recreatieve zeilers van alle leeftijden nieuwe zeil-uitdagingen aan te bieden die toegankelijk en betaalbaar zijn. Het moto is fun, sensatie en sportief zeilen onder vrienden.

WindFever specialiseert zich dan ook in innovatieve merken en moderne “high performance” boottypes die in het buitenland furore maken maar in de Benelux dikwijls zo goed als onbekend zijn. Zo lanceren we in de Benelux de  K6 Open Sportkielboot, die een unieke mix biedt van high tech, / snel, sensatie en  toch financieel toegankelijk.  We doen er alles aan om deze high-tech boten die dikwijls innovatieve dure materialen bevatten zo betaalbaar mogelijk te houden door ze rechtstreeks aan te kopen.  De K6 zal ondersteund worden met een actieve klasse-werking met regelmatige club-race events.
We gaan actief op zoek in het buitenland naar recente 2e hands open zeilboten van de nieuwe generatie met skiffachtige rompprofiel en gennaker(=gebruiksvriendelijke assymetrische spinnaker) voor sneller te planeren en meer sensatie en fun. Deze nieuwere boottypes zijn door hun moderne bouwtechnieken kwalitatie veruit superieur zijn aan het lokale aanbod van oudere open zeilboten en zijn zo goed als onderhoudsvrij. Door hun grote success in het buitenland is het nu mogelijk om deze types aan te bieden binnen aan toegankelijke prijzen.
Naast de populaire Laser, zetten we vooral de RS 200 in de kijker; de meeste geslaagde 2 persoons  open zeilboot van de laatste jaren die perfect geschikt is voor kleinere waters en toch de fun van zeilen onder gennaker biedt.

Indien u tussen het actueel aanbod niet vindt waar u naar op zoek bent, kunt u gratis gebruik maken van onze WindFever “MyIdealBoat” service. Samen met u bepalen we het voor u ideale boottype in functie van uw zeilervaring, budget en soort gebruik (één / 2 persoons / familie – recreatie / wedstrid – hiking / trapeze).  U kan natuurlijk ook een aantal types uittesten binnen het bootaanbod dat we op dat moment beschikbaar hebben. Daarna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar een boot die aan deze vereisten voldoet.

Op onze webshop vind je kwalitatatief hoogwaardige merken die we door onze lage kostenstructuur  aan voordelige voorwaarden aanbieden. We betrekken onze producten rechtstreeks bij de fabrikant en werken zonder dure winkel of toonzaal. We zoeken specifiek naar betaalbare kwaliteits producten en voordelige alternatieven zoals replica  zeilen.  Kijk voor vooral uit naar onze “Great Value Deals” die uitermate interessant aanbiedingen zijn.
Indien je nog verdere vragen hebt, neem snel contact op en we staan je graag te woord.

Het WindFever Team